Szőrtelenítő Freshdepil Módszerek – Amelyek Az Ön Számára?

Van a nem kívánt online szőrzet? Próbál választani haj eltávolítási módszerek? Ez az útmutató tartalmazza az összes döntenie kell. Ez Freshdepil részletek több népszerű, valamint a nem túl gyakori módszer, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőr, beleértve a borotválkozás, kopasztás, gyantázás, cukor gyantázás, fehérítés, menetvágó, szőrtelenítők, elektrolízis, lézer -, valamint a vaniqa.

Freshdepil – ellenjavallatok, hogyan kell használni

Freshdepil fórum

Borotválkozás közben az ideiglenes szőrtelenítési módszer. Az olcsó, de a legtöbb ember, a haja elkezdett nőni a következő nap. Hogy Freshdepil értékelések megakadályozza ellenjavallatok a tarló, borotválkozz hogyan kell használni naponta egyszer vagy kétszer. Borotva a fajták. Akkor lehet olcsó műanyag egyetlen pengével, amely vásárolt egy negyed, vagy egy jó minőségű elektromos változat kerül $50, vagy több.

Kopasztás

Egy másik gyakori szőrtelenítő módszer kopasztás, vagy szőrtelenítésre, a haj. Bár ez a módszer időigényes, mint akkor, csak leszakítani egy hajszál, egy időben, ez hasznos lehet a kisebb területeken, mint például egy extra szemöldök haj, ellenjavallatok Freshdepil vagy kettő. Azonban, lehet, hogy fájdalmas, különösen a szem körül, irritációt okozhat pedig a benőtt szőrszálakat. Bár ez egy mítosz, hogy a kopasztás a haj, a root okoz, hogy két nő a helyére, sok nő nem összeszedi a haj, ez az oka mindennek. De befektetés $2 pár csipesszel egy életmentő, ha azt akarom, hogy tökéletes a különleges alkalomra.

Gyantázás

A nagyobb területek, sokan szívesebben használják a forró viasz. A viasz alkalmazása a bőr egy darab papírral vagy ruhával lefedve. Miután a vélemények viasz kihűl, a szalag szakadt el, figyelembe véve a haját. Bár ez a a módszer gyors, Freshdepil ez is lehet fájdalmas. Ezen kívül hogyan kell használni eltávolítja a gyantázás a felső réteg a bőr, mert kiütések, bőrpír. Azonban, ha egyszer lesz jó, hogy a technika, ez egy egyszerű, olcsó módja annak, hogy gyorsan megszabadulni a nem kívánt szőr otthon. Készletek lehet vásárolni a $20-$40. Te is a bőr viaszos a szakember. Attól függően, hogy a terület jól viaszolt, ez a költség $20 mintegy 150 dollár.

Cukor Freshdepil Gyantázás

Freshdepil összetétel

Cukor gyantázás hasonló Magyarország a módszer, hogy Freshdepil hagyományos gyantázás, kivéve, hogy a “viasz” cukros, ragacsos massza. A cukor hozzáadása is olcsóbb, mint itthon készletek is vásárolt, mint $10.

Fehérítés

Ahelyett, hogy a haj eltávolítása, egyes nők inkább, hogy könnyítsen. Ez különösen gyakori a nők arcszőrzet. Fehérítés Freshdepil teljesen fájdalom-mentes, meg lehet csinálni otthon. A legtöbb nő nincs bőr reakciók a bleach; azonban, mint a haj, győződjön meg róla, hogy a teszt első egy kis, nem feltűnő részén a bőr, csak abban az esetben, ha a bleach megváltoztatja a bőr színe, vagy irritációt okozhat.

Threading

Threading, is ismert, mint khite, közösen gyakorolják gyógyszertár a Közel-Keleten, de sokkal kevésbé ismert a nyugati. Ez elvégezni egy pamut művek szál. A szál Freshdepil sodrott, elkapta a haját, aztán húzta távolítsa el azt. Az eredmények hasonlóak kopasztás, de több hajszálat lehet eltávolított egy időben. Mindig használja pamut, így a szálak maguk sem irritálja a bőrt.

Szőrtelenítők

Szőrtelenítők vagy krémek, amelyek feloldják a haj, ami lehetővé teszi, hogy a föld színéről távol. Néhány ember számára hol Freshdepil lehet vásárolni, szőrtelenítők tegnap nem hosszabb, mint borotválkozás közben mások haj-ingyenes néhány napig. A folyamat nem mindig fájdalommentes, de határozottan kevésbé fájdalmas, mint a gyantázás. A krémek is vásárolt egy néhány dollárért bármelyik drogériában.

Elektrolízis

Elektrolízis egy végleges szőrtelenítő módszer. Egy tű kerül a szőrtüsző, illetve elektromos áram szállított a tüsző. Ez a károsítja a hajat, de nem tér vissza. Ez a módszer jól működik a kis lokális területeken a haj, de lehet időigényes, költséges, Freshdepil nagy foltok, mint minden hajat kell tenni, külön-külön. Továbbá, ha a tű nem összetevők egészül ki, a haja is szüksége lehet, hogy visszavonultak, s gyakran egy területet kell kezelni három-négy alkalommal, mielőtt a haj véglegesen eltávolították. Amíg a tű Freshdepil nem szúrt a bőr, elektrolízis lehet fájdalmas. Ajánlott, hogy az elektrolízis lehet tenni, ha egy profi; otthoni kezelés módszerek nehéz, általában sikerrel.

Freshdepil – észrevételek, mellékhatások

Freshdepil ár

Lézeres Szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés egy másik tartós szőrtelenítés módszer. Ez egy újabb módszer, adat, mint a hosszú távú hatékonyságát, hogy még mindig összegyűjtött. Fény a lézer mutatott egy kis területen a bőr. A energiát a fény elnyeli a sötét haj Freshdepil pigment, fűtés, káros a tüsző. Ez a módszer nem működik, fehér vagy szürke haj, vagy az emberek sötét észrevételek bőrű, világos hajú. Mivel ez a módszer nem igényel minden hajat kell kezelni, csalás külön-külön, ez a módszer sokkal gyorsabb, de kevésbé drága a nagyobb területeken, mint a lába, mint elektrolízis. Ha érdekel a lézeres szőrtelenítés, találni egy jó hírű profi. A lézeres szőrtelenítés, mert Freshdepil állandó bőr észrevételek károsodását, ha nem teljesített megfelelően. Fájdalmas lehet, de ahogy egyre több kutatás folytatódik össze, hogy néz ki, egyre több, mint egy életképes lehetőség a sok az emberek. Az egyetlen hely, ahol a lézeres szőrtelenítés nem végezhető el, az a szeme körül, mint okozhat maradandó szemkárosodást okoz.

A Vaniqa

A Vaniqa krém kifejezetten a cél az arcszőrzet a nők. A célja az, hogy lassú a növekedés, ez a haj, úgy tervezték, hogy alkalmazható Freshdepil mellékhatások más nonpermanent módszerek a szőrtelenítés. Ez elérhető csak receptre pedig kimutatták, hogy hatékony legyen a majdnem 60% – a a betegek a tárgyalás. Jelenleg egyetlen használható a nők több, mint 12.

Emlékszem, amikor az ár anya mindig mondta, hogy nem igazán akarja, hogy start borotválkozás közben? De ragaszkodott hozzá, hogy szeretné-e mellékhatások folytatni a életed hátralévő Freshdepil részében. Azonban sok nő, a nem kívánt szőr okoz fő a stressz, kellemetlen, hétköznapi. Most már képes lesz arra, hogy könnyebben válasszon a sok szőrtelenítő módszerek, majd válassza ki az egyik, hogy igaza van az ön számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.